Met onze bedrijfs-kleding komt u goed voor de dag.

Zorg voor een professionele uitstraling van uw medewerkers met Polvo Bedrijfskleding & PBM.

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  KLEDINGMANAGEMENTSYSTEEM & PBM-CONCEPT

  Door onze jarenlang ervaring en de benodigde kennis van onze specialisten kunnen wij u voorzien van het juiste advies met betrekking tot de aankoop van bedrijfskleding en PBM. In samenspraak met u komen we tot een kleding- en/of PBM-pakket dat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf en dat past bij de werkzaamheden met de gestelde normen en comforteisen voor uw werknemers.

  KLEDINGMANAGEMENTSYSTEEM WEBSHOP

  Polvo Bedrijfskleding is dealer van alle A-merken bedrijfskleding en PBM, waardoor wij klanten in een grote diversiteit aan marktsegmenten kunnen bedienen binnen een van tevoren vastgesteld budget. Door middel van de Polvo KMS-webshop (kledingmanagementsysteem) kunnen we ook het beheer hiervan voor u uitvoeren.

   

  Het kledingmanagementsysteem is zodanig ingericht dat de persoonlijke bestelomgeving qua assortiment, kledingmaat en budget verbonden is aan het werknemersprofiel. Dit geeft uw werknemer de vrijheid om eenvoudig zelf de bestelling te plaatsen zonder tussenpersoon of eventuele budgettaire goedkeuring. Dit terwijl u continue zicht heeft op het volledige bestelproces en de gemaakte kosten.

   

  PASSESSIE VOOR BEDRIJFSKLEDING

  Voor het vaststellen van de juiste kledingmaat verzorgen we bij u op locatie of in een van onze Polvo vestigingen een passessie, waarbij we de kledingmaten registeren en vastleggen in het Polvo KMS-systeem, zodat u of uw medewerker bij het bestellen altijd de juiste kledingmaat inzichtelijk heeft.

   

  BEDRIJFSKLEDING LATEN PERSONALISEREN

  De bedrijfskleding kunnen we in eigen beheer vanuit onze locatie in Nederweert voorzien van uw bedrijfsnaam of logo door middel van een transfer, zeefdruk of door de kleding te laten borduren.

   

  BEDRIJFSKLEDING LATEN BEZORGEN

  Ook hebben we vanuit de locatie Nederweert de mogelijkheid om voor u de distributie op maat en eventuele klantspecifieke voorraad te beheren.

   

  DE VOORDELEN VAN ONZE BEDRIJFSKLEDING:

  • Advies van ervaren kledingspecialisten
  • Één aanspreekpunt
  • Alle merken bedrijfskleding en PBM leverbaar
  • Budgetbeheer
  • Snel en gemakkelijk passen bij al onze vestigingen
  • Online kledingmanagementsysteem
  • Totaalpakket voor bedrijfskleding

  Vragen over bedrijfskleding?

  Wilt u graag profiteren van ons kledingmanagementsysteem? Neem dan contact op met onze kledingspecialisten. Stuur een mailtje naar kleding@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om bedrijfskleding en PBM gaat.