Een totaalleverancier voor de interieurbouw.

Het realiseren van een ultiem droominterieur ligt nu binnen handbereik.

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  INTERIEURBOUW

  Met een gespecialiseerde binnen- en buitendienst met veel ervaring in de interieurbouw zijn we u graag van dienst. Polvo heeft een compleet assortiment met hoogwaardige producten die (in de meeste gevallen) binnen 24 uur bij u op locatie zijn. Verder kunnen we voorzien in op maat gemaakte Hettich lades, houten lades, lijmen & kitten, verlichting, grepen & knoppen, schuifdeursystemen, bedrijfskleding, PBM’s, machines, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, etc. Omdat we bij Polvo alle kennis en producten in huis hebben, hoeft u niet meer op zoek naar verschillende leveranciers. Zo realiseren we samen het ultieme droominterieur voor uw klant.

  Gemakkelijk en foutloos bestellen via onze Hettich Configurator.

  Met ons hoofdmerk Hettich hebben we een topleverancier in huis voor o.a. al uw meubelbeslag. De configurator helpt u om uit een breed scala aan zeer verschillende producten, snel en eenvoudig de juiste keuze te maken. Afhankelijk van de kastconstructie worden de noodzakelijke artikelen uitgekozen.

   

  In de configurator is een onderscheid gemaakt tussen artikelen die verplicht zijn en artikelen die niet verplicht zijn. De verplichte artikelen moeten uitgekozen worden, voordat men de volgende stap in de configurator kan zetten.

   

   

  Samen naar een perfect gebouwd interieur

  Met talrijke innovaties en steeds weer nieuwe ideeën hebben onze partners en Polvo trends gestimuleerd en de flexibiliteit en multifunctionaliteit van hedendaagse meubelconcepten mede vormgegeven. Ook in de nabije toekomst doen we met veel passie onderzoek en blijven we intelligente functies stapje voor stapje verbeteren. Samen voor u en met u.

   

  Voordelen Polvo Interieurbouw

  • Complete ontzorging
  • Gespecialiseerde binnen- en buitendienst met veel ervaring in de interieurbouw
  • Compleet assortiment met hoogwaardige producten
  • Binnen 24 uur uit voorraad bij u op locatie
  • Hoofdmerk Hettich; topleverancier voor o.a. al uw meubelbeslag, op maat gemaakte houten lades, lijmen & kitten, verlichting, grepen & knoppen, schuifdeursystemen, etc.
  • Eenvoudig, snel en foutloos bestellen met de Hettich configurator

  Diversiteit en designvrijheid
  De AvanTech YOU-lade overtuigt met onberispelijke schoonheden een smalle, strakke zijwand. En met de mogelijkheid om eigen ideeën met succes om te zetten: door gevarieerde opties bij de individualisering en vormgeving en door designflexibiliteit bij kleuren, vormen en materialen. Fraaie accenten ontstaan door DesignProfielen en/of DesignCapes.

   

  Exclusieve highlights in de schuiflade
  Geef uw meubels een eigen lichtsignatuur met AvanTech You: opklikbare designprofielen met geïntegreerde, homogene ledverlichting verlichten de geopende schuiflade en zorgen voor een verlichte binnenzijde of voor een krachtig accent aan de buitenzijde van de schuiflade. Exclusieve blikvangers zijn ook de verlichte glazen inlays, naar keuze met gepolijste rand, die voor bijzondere lichteffecten zorgen. Dankzij de batterijwerking is een stroomaansluiting niet noodzakelijk. No plug – just play!

  AVANTECH FOLDER 2022

  Het AvanTech YOU schuifladesysteem scoort dankzij design- en vormgevingsmogelijkheden, onzichtbare techniek en uitstekende prestaties, evenals een efficiënt, klantgericht productconcept. AvanTech YOU stelt u centraal en past uitstekend bij uw individuele wensen.

  AvanTech YOU schuiflades die efficiënt organiseren.

  De kunststof bestekinzet OrgaTray 740 organiseert de beschikbare opbergruimte efficiënt. Asymmetrische vakken komen tegemoet aan de bijzondere geometrie van veel keukengerei met een smalle greep, zoals soeplepels, garde enz. De ruimte wordt hierdoor optimaal benut.

   

  Wilt u gebruik maken van de Lades op Maat configurator? Vraag dan inloggegevens aan via interieur@polvobv.nl

  Vragen over interieurbouw?

  Wilt u graag meer informatie over ons interieurbouwteam? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om interieurbouw gaat.