Onze gespecialiseerde  diensten.

Altijd een expert in de buurt. Maak kennis met onze gespecialiseerde afdelingen. 

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  EXPERTS IN FACILITATION

  Wij geloven dat we meer zijn dan alleen maar een netwerk van technische groothandels. Gelukkig hoeft u dat niet zomaar van ons aan te nemen, we laten het namelijk graag zien. Onze specialisten zijn continu bezig om onze klanten in de watten te leggen en optimaal te begeleiden. Met onze diensten zorgen we ervoor dat u altijd toegang heeft tot de laatste informatie, op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving, en we denken van A tot Z met u mee over alle denkbare (bouw)projecten.

   

  Uw machinepark in goede handen.

  Onderhoud, reparaties en keuringen onder één dak. Met ons unieke machineconcept heeft u een krachtige tool ter beschikking. Zo heeft u maximale controle over uw machinepark.

  ONZE BEDRIJFSKLEDING

  Maak van uw werknemers uw visitekaartje! Door onze jarenlange ervaring weten we bij Polvo Bedrijfskleding als geen ander hoe belangrijk bedrijfskleding is. Hoogwaardige bedrijfskleding is comfortabel, representatief, functioneel en gaat bovendien jarenlang mee. We zijn er trots op dat we elke klant een oplossing op maat kunnen bieden, van A tot Z. 

  Polvo denkt actief met u mee en levert zo altijd de beste resultaten. Uiteraard zijn onze gedreven medewerkers op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM. 100% tevreden klanten, daar gaan we voor bij Polvo Bedrijfskleding. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor werkschoenen, werklaarzen, PBM, accessoires en nog veel meer. 

  Dat zit als gegoten.

  Met onze hoogwaardige bedrijfskleding zorgt u voor een professionele uitstraling van uw werknemers.

  Vragen over onze gespecialiseerde diensten?

  Wilt u graag profiteren van de gespecialiseerde diensten van Polvo? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om gespecialiseerde diensten gaat.