Onze leveringskalender
zorgt voor een lagere CO2-uitstoot.

Samen reduceren we het aantal transportbewegingen.

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  LEVERINGSKALENDER

  Dagelijks worden er goederen die u de vorige dag heeft besteld bij u geleverd. Deze goederen worden vaak gebracht door vervuilende transportmiddelen en soms is het pakketje helemaal niet direct nodig, maar wordt het wel de volgende dag geleverd. Het is een extra belasting voor mens en milieu om dagelijks uw goederen te laten leveren. Soms wordt u meerdere malen per dag van uw werk gehaald door chauffeurs die goederen komen brengen. U moet dan stoppen met uw werkzaamheden, meelopen met de chauffeur en de geleverde colli controleren, de pakbon aftekenen en de goederen op de juiste plek opbergen. Vervolgens is uw koffie koud en hervat u uw werkzaamheden met een nieuwe bak koffie. Toet toet, de volgende chauffeur meldt zich …

   

  We kijken ook naar onze eigen milieuprestatie. Door zuinig om te gaan met elektriciteit, warmte en water, verpakkingsmateriaal en papier, minder afval te produceren en het gescheiden af te voeren, zuiniger te rijden en minder kilometers te maken, dragen we bij aan een schoner milieu. Daarnaast kunnen we met de juiste afspraken samen invloed uitoefenen door o.a. het gebruik van onze leveringskalender.

   

  HET POLVO LEVERINGSKALENDERCONCEPT
  Het Polvo leveringskalenderconcept helpt u met de vermindering van transportbewegingen op uw werk(adres). We kunnen vaste afleverdagen instellen, dit kan voor uw gehele organisatie of per (werk)adres. U heeft de keuze uit 1, 2 of 3 vaste afleverdagen per (werk)adres.

  DE VOORDELEN VAN EEN LEVERINGSKALENDER:

  • Vermindering transportbewegingen
  • Reductie CO2-uitstoot
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Minder belasting voor u bij ontvangst van goederen
  • Minder administratie
  • Minder werkonderbreking
  • Minder transportbewegingen op uw (werk)adres
  • Rapportage per werkadres

  TIP!
  Spoedbestellingen zijn door deze instellingen niet mogelijk op deze (werk)adressen.

  Vragen over de leveringskalender?

  Wilt u graag gebruik maken van de leveringskalender? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om het milieu gaat.