Met ons krattenconcept
gebruiken we minder grondstoffen.

Door stevige en duurzame kratten te gebruiken is er minder verpakkingsmateriaal nodig.

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  KRATTEN

  Dagelijks worden de door u bestelde artikelen door Polvo geleverd. Deze bestelde artikelen worden geleverd in kartonnen dozen. Deze kartonnen dozen zijn nadat u uw goederen eruit heeft gehaald direct afval, met als gevolg dat uw afvalbak snel vol raakt. Door gebruik te maken van het Polvo krattenconcept reduceert u uw restafval. Onze chauffeur meldt zich bij u op de afgesproken locatie; uw werkplaats, magazijn of werkplek. In zijn vrachtwagen staan een aantal kratten met uw bestelde artikelen. Stevige, handzame en stapelbare kunststof kratten worden door de chauffeur uitgeladen en op de door u aangewezen plek neergezet. In de kratten zitten uw bestelde artikelen verpakt met beschermende verpakkingsmaterialen, zodat uw producten niet kunnen beschadigen tijdens het transport.

   

  Deze beschermende verpakkingsmaterialen kunt u in het krat achterlaten en mee retour geven aan de chauffeur. Deze materialen worden weer hergebruikt binnen Polvo. Ook de verpakkingen van de artikelen kunt u retourneren in het krat. Elk krat heeft een specifieke barcode die we gebruiken om de statiegeldadministratie bij te houden.

   

  Bij een volgende levering neemt onze chauffeur de lege kratten weer retour. Onze chauffeur geeft u een reçu met het aantal kratten dat hij meeneemt. U heeft met het Polvo krattenconcept geen afval van verpakkingsmaterialen, dozen en andere transportmiddelen. U houdt een overzichtelijke en opgeruimde werkplek. Dat is het gemak van een Polvo krat.

  WAT KUNT U VERWACHTEN?

  Het Polvo krattenconcept is voor alle klanten van Polvo beschikbaar. U kunt ervoor kiezen om alle orders in kratten te laten leveren of kiezen voor een specifiek werkadres. We kijken ook naar onze eigen milieuprestatie en samen met u kunnen wij door het krattenconcept ook bijdragen aan een schoner milieu.

  DE VOORDELEN VAN HET KRATTENCONCEPT:

  • Handzame, stevige en stapelbare kratten
  • Geen gebruik van dozen, maar hergebruik van beschermende verpakkingsmaterialen
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Minder milieubelastend

  Ons streven is om zoveel mogelijk producten in deze bakken aan te leveren, er zijn echter onderstaande uitzonderingen:

   

  • Artikelen die groter zijn dan de kratten
  • Chemische/vloeibare producten, welke rechtopstaand vervoerd moeten worden
  • Naleveringen welke niet vanuit ons centraal magazijn worden verstuurd
  • Rechtstreekse leveringen vanaf de fabrikant
  • Retourgoederen mogen in de kratten retour na akkoord van uw contactpersoon

  AANDACHTSPUNTEN


  Voor deze dienst brengen we per afgegeven krat statiegeld in rekening.

   

  • Klantenkrat A 21x37x27cm met deksel inclusief statiegeld € 15,00
  • Klantenkrat B 21x57x37cm met deksel inclusief statiegeld € 20,00

  Facturatie geschiedt op een aparte factuur conform de reeds bestaande facturatie-afspraken met u. Beschadigde kratten of kratten zonder deksel worden niet gecrediteerd.

  Vragen over ons krattenconcept?

  Wilt u graag gebruik maken van het krattenconcept? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om het besparen van materialen gaat.