Slimme logistieke 
oplossingen.

Altijd voldoende voorraad, met aandacht voor het milieu geleverd.

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

  Bij Polvo stopt onze service niet na de verkoop. We denken graag met u mee in het kader van logistieke oplossingen. Dat is niet alleen beter voor u, maar ook voor het milieu. Zo verkleinen we onze CO2-voetafdruk en voldoen we tegelijkertijd aan uw wensen. Een win-winsituatie dus.

   

  Met ons unieke krattenconcept besparen we niet alleen verpakkingsmateriaal, maar ook ruimte in de vrachtwagen. Zo kunnen de vrachtwagens dus efficiënter geladen worden. Omdat we geen doos meer hoeven te gebruiken om de artikelen in te doen, besparen we duizenden kilo’s afval per jaar. Daarnaast kunt u de verpakkingen van de producten naar ons retour sturen. Wij zullen deze dan recyclen of hergebruiken.

   

  Met onze leveringskalender beperken we het aantal transportbewegingen dat we moeten uitvoeren. Bestelt u een product, maar heeft u dat product niet de volgende dag nodig? Dan bundelen we uw bestelling met andere bestellingen. Dit zorgt ervoor dat er niet voor één pakketje een vervuilende vrachtwagen de weg op hoeft. Naast het feit dat dit de CO2-uitstoot beperkt, zorgt dit ook voor een verminderen van de transportkosten.

   

  Altijd het juiste gereedschap en de juiste bouwmaterialen op de bouwplaats? Dat kan met onze bouwplaatscontainer! De container wordt op de bouwplaats geplaatst en de voorraad wordt op peil gehouden in overleg met de uitvoerder. Zo grijpen uw collega’s of werknemers dus nooit meer mis.

  Alles op één plek, da's overzichtelijk.

  Met een bouwplaatscontainer heeft u al uw gereedschap, bouwmaterialen en hang- en sluitwerk op een centrale plek. De voorraad in de container wordt in overleg met de uitvoerder op peil gehouden.

  OPLOSSING OP MAAT

  Geen enkele klant is hetzelfde en iedere klant heeft weer andere wensen op logistiek gebied. We streven er natuurlijk naar om elke klant tevreden te stellen, ook als het om logistiek gaat. Daarom hebben we een aantal slimme oplossingen bedacht om het transportproces voor iedereen aangenamer te maken. 

   

  Onze kracht is dat we voor elke klant services op maat kunnen aanbieden. Dat betekent dat we in overleg met u kijken wat de beste bezorgmomenten zijn, wanneer u welke producten nodig heeft en dat we ervoor zorgen dat uw voorraad gereedschap, bouwmaterialen en hang- en sluitwerk altijd op peil is, waar dan ook. Samen met onze digitale oplossingen wordt het bestelproces overzichtelijk en gemakkelijk.   

   

  Afgestemd op uw wensen.

  We zorgen ervoor dat onze logistieke oplossingen volledig zijn afgestemd op uw wensen. Afgesproken.

  Vragen over logistieke oplossingen?

  Wilt u graag profiteren van de logistieke oplossingen van Polvo? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om logistiek gaat.