Maak eenvoudig een online bouwplanning
met KYP Project.

Reduceer CO2-uitstoot door middel van een goede projectplanning.

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  KYP-PLANNING

  SAMEN GAAN WE VOOR CO2-REDUCTIE!
  Polvo en KYP zijn elkaars partners en hebben hiervoor een koppeling gebouwd, zodat u sneller kunt plannen, verbinden met partners en een duidelijk inzicht heeft in de voor u noodzakelijk spullen, welke Just in Time worden geleverd.

   

  INTEGRALE PROJECTCOMMUNICATIE
  Een planning in KYP Project is zo gemaakt. In KYP koppelt u de door Polvo te leveren materialen. Hierdoor neemt u veel onnodige communicatie weg en bespaart u veel tijd bij het plannen, het aanpassen en het communiceren over de te leveren goederen. Zo is er geen gedoe meer met bellen en mailen, want alles is in één klik geregeld.

   

  VERBIND JE PROJECTPARTNERS
  Met Polvo/KYP integrale projectcommunicatie kunt u communiceren met alle projectpartners, onderaannemers en andere leveranciers. Zo voorkomt u foutieve informatie, misverstanden en faalkosten. Door alle projectpartners toe te voegen, zie je snel wie op de hoogte is van de actuele planning, bestellingen, artikelen en leverdata. Met minder communicatie, d.m.v. bijvoorbeeld telefoon of mail, kan dus toch iedereen op de hoogte zijn.

   

   

   

   

  Wat kunt u verwachten?

  • Een eenvoudig bestelproces
  • Een gepersonaliseerde kalender met productaankopen
  • Een vloeiend verloop van projecten

  Voordelen van KYP

  Met de planningssoftware van KYP is het mogelijk om:

   

  • bestellingen vooraf in te plannen
  • eenvoudig verbinding te maken met het programma HomeDNA (optioneel)
  • verschillende projecten van tevoren (tegelijk) te starten, waardoor u inzichtelijk heeft welke producten er nodig zijn bij welk project
  • inzicht te krijgen in hoe het project ervoor staat, waarop u kunt verbeteren, wie de beste projectpartners zijn en of de deadlines gehaald gaan worden
  • alle gekochte producten in te zien

  Hoe werkt het?

  Vragen over de software van KYP?

  Wilt u ook graag profiteren van de planningssoftware van KYP? Neem direct vrijblijvend contact op met onze specialisten via info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om projectplanning gaat.