Met EDI zorgt u voor soepele communicatie.

Met Electronic Data Interchange (EDI) ontvangt u automatisch uw aankooporders, facturen, verzendberichten en nog veel meer.

  Aanmelden demodag

  Meld je nu aan voor een van onze demodagen! Alle demodagen duren van 10.00 - 16.00.

  Ik kom naar de demodag in:

  WAT IS EDI?

  EDI of Electronic Data Interchange is een manier om (digitaal) volgens een afgesproken structuur te communiceren tussen twee bedrijven. Deze standaard wordt gebruikt voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten zoals orders, facturen, rekeningen, berichten of bevestigingen. EDI wordt veel gebruikt door bedrijven wereldwijd, zoals bedrijven in de logistiek, gezondheidszorg, retailers, supermarketen etc.

   

   

  Ook Polvo gaat natuurlijk met de tijd mee. Daarom kunt u bij ons ook gebruik maken van EDI, ook in combinatie met uw eigen ERP-systeem. Door gebruik te maken van EDI zorgt u voor een soepele, veilige en geautomatiseerde dataoverdracht. Daarnaast is het gebruik van dit systeem veiliger en sneller, en kunnen er minder fouten worden gemaakt.

   

  Zo bespaart u met een EDI-systeem een hoop kostbare tijd. Bent u benieuwd geworden naar wat een EDI-integratie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via info@polvobv.nl.

   

   

  Wilt u graag digitaal samenwerken met Polvo? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om digitale samenwerking gaat.