Onze digitale 
oplossingen.

Oplossingen die het bestelproces makkelijker en efficiënter maken.

  Informatiepakket aanvragen

  Wilt u meer informatie? Vraag dan een informatiepakket aan!

  DIGITALE SAMENWERKING

  Digitalisering en automatisering zijn al jaren erg populair om de efficiëntie binnen bedrijfsprocessen te verbeteren, maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat de werkzaamheden hierdoor makkelijker worden. Bij Polvo denken we graag met u mee, om er zo voor te zorgen dat uw bestelproces niet alleen efficiënter, maar ook gemakkelijker wordt. Zo kunnen uw collega’s of werknemers met één klik de juiste gereedschappen, bouwmaterialen of ijzerwaren bestellen.

   

  We leveren de bestelde producten vervolgens op de afgesproken plaats en tijd. Hiervoor maken we gebruik van slimme logistieke oplossingen die bijdragen aan het verkleinen van onze CO2-voetafdruk.

   

  Altijd actuele productinformatie

  We vinden het belangrijk dat u bij ons de beste en meest actuele informatie over producten krijgt, gemakkelijk kunt bestellen en eenvoudig uw bestellingen en facturen kunt inzien. Daarom hebben we hebben hiervoor een aantal digitale oplossingen ontwikkeld. Deze oplossingen stemmen we altijd of op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld via een OCI-koppeling met uw eigen ERP-systeem op onze webshop bestellen, via een persoonlijke catalogus in één oogopslag alle producten zien die voor u relevant zijn en met een scan en een klik producten bestellen met de Polvo-scanner.

   

  Bij Polvo werken we nauw samen met de Ketenstandaard Bouw en Techniek (voorheen Sales in de Bouw). Het doel van deze organisatie is om processen tussen bedrijven die werkzaam zijn in de bouwbranche, of verbonden zijn aan deze branche, te verbeteren. 

  polvo-scanner-digitale-oplossingen

  Scan, klik en klaar.

  Met een Polvo-scanner kunt u heel eenvoudig barcodes van uw persoonlijke catalogus inscannen en met één druk op de knop een bestelling plaatsen.

  Webshop en Bouwapp

  U bereikt ons zeven dagen per week en 24 uur per dag via onze webshop en/of Bouwapp.

   

   

  ✅ Uw netto en bruto prijzen inzichtelijk
  ✅ Up-to-date artikelinformatie
  ✅ Gemakkelijk een bestellijst maken

  Oci-koppeling

  Een OCI Punchout-koppeling geeft u de mogelijkheid om vanuit een eigen ERP-systeem of e-procurementplatform de productcatalogus van POLVO te bekijken.

   

  ✅ Automatisch login

  ✅ Direct de juiste prijzen van ons assortiment
  ✅ Inkooporder in uw ERP systeem

  EDI

  Of het nu gaat om het automatiseren van facturen, pakbonnen of orders, bij Polvo doen we dit volgens de sales standaard.

   

  ✅ Pricat (Keten standaard)

  ✅ E-facturatie.
  ✅ Digitale pakbonnen

  BIM

  BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D BouwInformatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector.

   

  ✅ Gedeelde digitale weergave

  ✅ Interoperabel
  ✅ Uitwisseling is gebaseerd op open standaarden

  2BA

  Miljoenen technische producten binnen één centrale artikeldatabase.

   

  ✅ Informatie via Unifeed zoekmachine
  ✅ Integratie vanuit eigen applicatie mogelijk bij 2BA
  ✅ Eigen netto inkoopprijzen overzichtelijk

  Scanoplossing

  Gemakkelijk producten bestellen door gebruik te maken van onze bluetooth of bartrack scanner.

   

  ✅ Organiseer uw voorraad door zelf uw barcode te printen
  ✅ Gebruik een handscanner om altijd en overal te kunnen bestellen
  ✅ Gemakkelijk uw bedrijfsbussen bevoorraden

  persoonlijke-bestellijsten

  Persoonlijke bestellijsten.

  Met uw persoonlijke bestellijst heeft u een overzicht van alle vaak bestelde artikelen en plaatst u een order met één klik.

  Veelgestelde vragen over digitaal samenwerken

  In de bouw draait het om efficiëntie, duidelijke planningen en een strakke financiële organisatie. De bouw werkt al honderden jaren ontzettend goed ‘offline’ samen. Maar de wereld wordt steeds meer digitaal, en dat is voor de bouw niet anders.

  Nanacodes zijn codes die we koppelen aan artikelgroepen en aan uw calculatiecodes, zodat u de facturen op de juiste kostenpost in kan lezen. Het voordeel hiervan is dat u direct een overzicht heeft op basis van kosten en uw calculatie.

  BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Building Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. 

   

  Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of gedeeld bestand met informatie over het gebouw. Het BIM-model dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw: van het eerste ontwerp, gedurende de bouw, tijdens het beheer tot de sloop van het gebouw. 

   

  Een uitgangspunt van BIM is dat verschillende partijen en teams samenwerken in verschillende fasen van de levenscyclus van het gebouw. Het aanleveren, ophalen en bewerken van de informatie in het BIM-model ondersteunt de rollen van de diverse belanghebbenden.

  • een gedeelde digitale weergave
  • de informatie in het model is daadwerkelijk interoperabel; verschillende computers (software) kunnen de bestanden uitwisselen en gebruiken
  • de uitwisseling is gebaseerd op open standaarden
  • de uitwisseling moet mogelijk zijn in de taal van de deelnemers in het project

  OCI staat voor Open Catalog Interface. Een OCI Punchout-koppeling geeft u de mogelijkheid om vanuit een eigen ERP-systeem of e-procurement platform de productcatalogus van Polvo te bekijken. Dit uitstapje naar de webshop wordt geregeld door middel van een automatische login. De producten worden vervolgens gekozen en in het winkelmandje van de Polvo webshop geplaatst. Daarnaast is up-to-date artikelinformatie, beschikbaarheid/levertijd en de actuele prijs zichtbaar.

  Vragen over digitaal samenwerken?

  Wilt u graag digitaal samenwerken met Polvo? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een mailtje naar info@polvobv.nl.

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om digitale samenwerking gaat.